Lectura de la cafea

Stări…Premium

Mi-am cumpărat ieri revista, am citit doar un articol din ea și mi-am pus-o deoparte pentru momentul cafelei de azi dimineață.

Mi-a reținut atenția în mod deosebit acest concept ce îndeamnă la o hermeneutică a vizualului- îndrăznesc o asemenea expresie(!) ce prilejuiește parcă o suspendare a timpului.

Tot pe linia definitorie a unui “concept” le-am descoperit și pe Anda și Ane de la Concepto ce ne propun creații vestimentare contrastante, pentru femeile îndrăznețe, asumate dar mai presus de toate, care știu să își afișeze farmecul natural de la o simplă privire.

Sursa foto: conceptonline.com

Menținând concentrarea pe vizual și pe industriile creative, cei de la The Creatives își prezintă foarte țintit și bine elaborat, creațiile autentice izvorâte dintr-o dorință comună a echipei de a oferi o altfel de recuzită și butaforie pentru industria audio-vizualului din România.

Proiectele lor ne propun viziuni dintre cele mai inedite, adaptate ideilor și conceptelor propuse de către clienți. Indiferent din ce domeniu ar fi acestea, fie că e vorba despre cele de tip ”animație stop-motion”, elemente de decor în concerte, filme ori festivaluri, toate sunt înzestrate cu acel factor de impact vizual memorabil ce le particularizează.

Pe lângă sugestiile de modă, ritualuri de îngrijire sau călătorii, revista ne propune și câteva momente de reflecție personală în rubricile Stop cadru și Punct de vedere. De data aceasta accentul cade pe situația actuală în care ”întreaga lume-i într-un concediu medical prelungit” iar noi, acum mai mult ca oricând, ”trăim într-o lume de răni acoperite cu măști” ce ne-au furat șansa la autenticitate. Însă niciodată nu e prea târziu ”să le lăsăm să cadă”, măcar în fața celor dragi. Autorul acestui articol ne adresează un îndemn de tip compromis impus de contextul actual dar controlabil prin sfera sa de manifestareș și anume: ”Dă-i societății măștile pe care ți le cere, dar nu le aduce până în sufletul tău”!!

Am spicuit în cele de mai sus niște propuneri din ediția ”Iarna 2020” ce poate fi achiziționată de aici. Revista este extrem de ofertantă ca și conținut, foarte calitativă din punct de vedere tipografic și vizual, un prilej pentru a lăsa mintea și inima să hoinărească printre idei și imagini deconectante. Propunerile de mai sus sunt strict personale, poate vouă vă va atrage atenția alte concepte și secțiuni, aceasta fiind și una dintre caracteristicile ei ce o recomandă: versatilitatea rspectiv conținutul variat în care este imposibil să nu găsească oricine minim un articol memorabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *