SuperBlog

SuperBlog-ul meu în cifre și stări

A fost odată ca niciodată…ea! Nu credea în dragoste la prima vedere, nici măcar în cea la primul click sau like, până la ….el. Și tot până la el nu conștientizase puterea cuvintelor ei asupra celorlalți. 

Un meteor apărut de nicăieri, dispărut către nicăieri a ajutat-o să se descătușeze de propriul cocon al limitărilor. S-a redat astfel  pe sine sieși și lumii, cu felul ei de a fi atins de  magia ….iubirii.

Și cum orice meteor lasă pe cer o urmă vizibilă a trecerii sale, chiar preț de un timp, urma trecerii lui prin viața ei va dăinui în ea și prin ea către cei din jur. Amplificat de conștientizările vremurilor, harul cuvintelor s-a revărsat într-un volum păstrat  ca suvenir al devenirii întru el. 

Nu puteam să vorbesc despre Superblog fără să menționez și contextul care m-a apropiat de lumea cuvintelor și a ideilor.

Sunt recunoscătoare unor oameni care mi-au poposit în suflet și m-au redat pe mine mie. Ca într-o alchimie a devenirii, faptele și intensele transformări s-au vrut concretizate în forme vizibile, expuse și altora pentru inspirație. Așa au apărut blogurile cu ideile rătăcitoare, imaginile vizuale și râurile de cuvinte ”sacrificate” pe altarul regăsirii.

Printre  toate acestea și-au făcut loc în timp și articolele din sfera consumerismului, ca o provocare în plus a demonstrării complexității viziunilor dobândite într-un context special. Toate scrise cu gândul și inima către el…

Pentru mine, epopeea SUPERBLOG a debutat în 2018 cu ediția de toamnă. Recunosc faptul că, la început nu prea am conștientizat amploarea provocării și când mi-am dat seama exact, a fost prea târziu: mă virusasem de adrenalina și farmecul ce caracterizează această competiție. Ca în iubire: fără să îți dai seama, vraja te prinde și nu mai poți fi la fel….si poate că nu mai vrei să fii la fel!! Simți transformarea și o îmbrățișezi cu toată ființa și mintea. 

Și tot precum în ambele am căpătat curaj să pătrund pe ”teritorii” la care nici nu m-aș fi gândit că există măcar. Bunăoară să scriu la probe precum cele despre celulele stemproduse pentru copii sau despre pasiunea mea inexistentă pentru cusut și brodat   a reprezentat o memorabilă ieșire din zona mea de confort. Dar, așa cum spune un dicton latin, per aspera ad astra-prin necazuri spre stele, am ieșit onorabil din fiecare provocare. Da, și un 78 de puncte la o probă scrisă cu inspirație minimă, e o reușită personală de luat în seamă. 

Și apropo de puncte, făcând un calcul de suprafață, o medie a depunctărilor (2339 puncte : 25 probe egal 93,56 puncte medie/articol) mi-au rezultat aproximativ 6 puncte jumătate depunctări/fiecare articol. Nu e rău!! Pentru articole scrise în parcări, seara în pat, pe holurile cabinetelor medicale, cu mintea împrăștiată și sufletul vraiște ori cu sufletul împăcat și mintea setată pe cu totul altceva 😉 am reușit să mă mențin, cu 3 excepții, în intervalul 90-99 de puncte în mod constant. 

Ba chiar am și câștigat niscaiva premii, la probe scrise cu inspirație maximă și cu el strecurat printre rânduri.  😉

Una peste alta, Competiția SuperBlog e despre pasiuni, determinare, ieșiri din zone de confort mai mult sau mai puțin extinse, orgolii refulate, acceptări că sunt și alții mai buni, resemnări  și victorii deopotrivă.

E un ”spațiu” al devenirii, o piesă din marele puzzle personal. Între noi fie vorba, creează multe rețele neuronale și bune obiceiuri într-ale scrisului. Te aliniază și cu punctualitatea, cu responsabilitatea pentru ceea ce oferi ca și conținut dar și cu dreapta măsură a propriei aprecieri. 

Cât privește contextul actual, a fost un bun prilej de deconectare de la apăsările cotidianului și plonjarea în lumi frumoase, ofertante, neafectate de  neajunsurile….globalizării.

Acestea fiind spuse și scrise, mă declar foarte recunoscătoare organizatorilor pentru această oportunitate spre exprimare, pentru suportul necondiționat pe care îl oferă tuturor părților implicate, pentru modelul de bune practici în gestionarea unei asemeni competiții de amploare și le trimit gîndurile mele bune, lor dar și concurenților. Suntem cu toții într-o relație de simbioză creativă, memorabilă și dezirabilă!!

Creație canva.com

One thought on “SuperBlog-ul meu în cifre și stări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *