Diverse

Dăruiți ceea ce sunteți : Lumina!!

Sărbătoarea Crăciunului nu e despre cadouri materiale, beteală, mâncare și băutură….Acestea sunt doar simboluri ale dăruirii, comuniunii și bucuriei!

Astăzi e despre (re)nașterea Speranței, a Credinței, despre odihna Sufletului ostenit de cele ale anului.

Astăzi ne reîntoarcem la esența ființei noastre: lumina!

Aprindem candelele bucuriei și luminăm cu ele privirile celor dragi! Ne găsim tihna binefăcătoare în proximitatea adevăratelor valori.

Cei dragi, reuniți în gestul simplu al dăruirii din suflet, ne redau sentimentul apartenenței și al binecuvântărilor.

În această perioadă, mai mult ca oricând, ne dăm voie să simțim recunoștința din plin și ne exprimăm mulțumirea pentru toate darurile Cerului și ale Pământului.

Sărbătoarea Crăciunului este o stare a sufletului compleșit de măreția destinului său.

Toate aceste trăiri le materializăm în cadourile către cei dragi, împodobirea caselor și grija pentru exprimarea unui gând bun.

Așa cum luminițele Bradului sunt de culori diferite și vibrează la intensități amestecate, la fel și sufletele noastre pulsează astăzi pe armonii celeste.

Să nu uităm aceste emoții și să le alimentăm permanent cu mici momente de regăsiri în priviri dragi, în brațe și inimi primitoare!

Păstrați mereu viu Spiritul Crăciunului și dăruiți Lumina din voi! Este singura care nu se pierde ci se amplifică prin dăruire!! Ce binecuvântare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *