Alegeri naturale SuperBlog

Stonemania

Dacă în articolul de concurs am scris o poveste frumoasă, de suflet, pentru că tot ce mă încântă mă și inspiră, în acest articol  vreau să vă prezint experiența mea cu site-ul stonemania.ro .

Fiind în zodia Pești, orice ține de energii, paranormal, spiritualitate, dezvoltare personală, echilibrare, intuiție, terapii complementare, ocultism, sensuri ascunse, hermeneutică și Orient mă atrage și  fascinează deopotrivă, foarte intens.

 

Sursa foto: kathrynhocking.com

Așa se face că, după o întâlnire în care am discutat cu o prietenă despre cristale și terapia cu cristale- așa suntem noi Peștii, avem prieteni pe măsura viziunilor noastre 😉 – am devenit curioasă și doritoare în a aprofunda acest domeniu atât de frumos și util. Primisem de la prietena mea și un cristal specific zodiei. Țin minte că mi-a spus cum se curăță, cum să îl păstrez și să îl port, dar mai ales mi-a povestit experiența ei reală cu aceste pietre semiprețioase. Am căutat pe net mai multe informații dar mai ales o sursă sigură, avizată și care-mi poate garanta autenticitatea produselor- un aspect foarte esențial pentru acest domeniu-de unde să-mi procur și eu la rându-mi dozele de bunăstare și energizare. Am găsit atunci  magazinul online Stonemania.ro și m-am declarat fana convinsă a produselor comercializate. Asta a fost în primăvara lui 2017. De atunci și până azi nici nu am mai căutat alte magazine de profil deoarece aici pot găsi tot ce îmi doresc și chiar nu îmi imaginez, aș putea spune. Ca de exemplu această mască  superbă, de a cărei existență nu știam până să nu o găsesc pe site, adevărată sursă de relaxare și frumusețe, după cum puteți vedea și din review-urile ei.

Prima comandă-2017

Comanda a venit frumos și atent împachetată, însoțită și de un mic cadou surpriză, gest ce însoțește ficare comandă, așa cum aveam să observ ulterior. În ce mă privește, cuarțul chiar are efecte reale asupra mea și cred că nu doar asupra mea, fiind un cristal recunoscut pentru energiile sale universale binefăcătoare.

M-am bucurat mult când am văzut că pot scrie  în Superblog pentru Stonemania și pot  spune că nu mi-a fost greu. Povestea s-a legat instant și m-am lăsat inspirată de experiența pe care o aveam deja cu site-ul și produsele deosebite pe care ni le pune la dispoziție

Creație canva.com

Din voucherul câștigat la probă mi-am comandat câte puțin din fiecare și a fost o reală provocare să aleg dintre atâtea produse minunate. 

Pe site găsim și câteva cărți din domeniu, atent alese, dintre care mi-am procurat-o pe aceasta pentru că ”fiecare dintre noi are înlăuntrul său înțelepciunea, cunoașterea, iubirea și puterea lui Buddha.”

Evident că nu putea lipsi ceva din cuarț, așa că mi-am ales această brățară delicată și elegantă, care și în realitate arată la fel, cumva să compun un set alături de pandantivul din cuarț pe care-l am deja.

După cum se poate observa, am ales muuuulte bețișoare parfumate și lumânări colorate pentru că îmi place să-mi miroase casa frumos și sănătos și să aprind câte o lumânare din când în când, ca un ritual personal de reamintire a  sursei tuturor: lumina. Și pentru asta aveam nevoie de un sfeșnic din același stil cu ce am deja. Parcă cel mic, pe care-l am de mulți ani, mi se părea singur, așa că i-am găsit voinicul acesta numai bun să-l acompanieze în misiunea lor onorantă, aceea de purtători ai luminii.

Cât privește bețișoarele parfumate, toate îmi plac pentru că miros foarte puternic și exact pe aroma lor, adică nu emană miros de fum de țigară gen, ci parfumează încăperea foarte eficient, precum un dispozitiv de odorizare foarte scump. M-am bucurat să le primesc așa pentru că mai cumpărasem din magazinele fizice dar erau vechi și uscate și nu miroseau așa de puternic, deci fără niciun efect aproape. Obișnuiesc să pun bețișoare pe hol pe scări, să miroase în  toată casa. Suportul vertical pentru ars  îmi amintește de un far sau de un turn inițiatic. În interiorul acestuia ori în preajma lui fumul aromat purifică sufletele ce caută echilibrarea prin momente de meditație ghidată, ajutându-se de  stările induse olfactiv. 

Creație canva.com

Fiecare comandă pe site este o încântare și asta pentru că am garanția autenticității și prospețimii produselor dar mai ales pentru că am curiozitatea copilului ce știe că va primi un cadou deosebit de fiecare dată. Echipa Stonemania e foarte atentă la detaliile personale ale activității cât și la cele ale clienților și reușește să surprindă mereu cu oferte atractive.  Micile suveniruri pe care ni le strecoară în comenzi sunt un motiv în plus pentru a reveni mereu. Programul de fidelizare în care sunt înscrisă automat odată cu crearea contului este la rândul său un avantaj real oferit, beneficiile achizițiilor constante fiind potrivite și dezirabile ( detalii accesând poza ).

Un crez din publicitate afirmă: ”consumatorii încă mai cumpără produse care le promit valoare pentru bani, frumusețe, nutriție, scăparea de suferință, statut social și așa mai departe.” E și cazul cumpărturilor de pe Stonemania  care  simt că îmi oferă un confort psihic și emoțional prin ele însele dar mai ales  prin modalitatea prietenoasă de comercializare. De fiecare dată când simt nevoia unui refresh olfactiv ori stilistic- prin bijuteriile exclusive oferite, știu sigur că pe stonemania.ro voi găsi ceea ce am nevoie și mai mult decât atât.

Dacă în articolul din concurs am scris o poveste frumoasă, în viața reală îmi scriu poveștile frumoase și cu ajutorul produselor Stonemania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *