Dezvoltare personală Lectura-cea mai importantă alegere!

Cheile Genelor-Invitația de a începe o nouă călătorie în viața ta!

Pentru această carte nu mi-am propus să fac o recenzie never ever. De ce?? Pentru că fiecare o citește în ritmul propriu, în stilul propriu și acest fapt vă va prilejui conștientizări foarte foarte personale. Așa că o recenzie nu ar ajuta cu nimic pe nimeni. Doar pot să vă spun că după lectura ei nu veți mai fi la fel!! Vi se va lua un văl de pe ochi, vă veți putea conștientiza potențialul mai clar și veți găsi răspunsuri la marile întrebări personale.

 

 

Ce mai pot spune este că, atunci când am descoperit acest concept și am început să parcurg și varianta electronică a cărții, am fost fascinată instant și mi-am dorit cartea și în format fizic. Să o foiesc, răsucesc, rumeg, mestec, subliniez, deschid la 3 noaptea, la 8 dimineața, să o citesc și recitesc mereu, fără grija că trebuie să pun la încărcat device-ul pentru ebook.

 

 

Din păcate și din fericire în același timp, mai poate fi cumpărată doar de aici. Spun din păcate pentru că s-a epuizat foarte rapid tirajul fizic și asta e un aspect pozitiv deoarece transmite faptul că oamenii sunt interesați de a se cunoaște pe sine, de a-și descoperi adevărurile personale și destinul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *